آخرین اخبار از زلزله کاشمر (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) | اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه حادثه دیده زلزله نسبتاً شدید کاشمر در خراسان رضوی را لرزاند + جزئیات (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) هزینه میلیاردی پیشگیری از ابتلا به هاری | شهرداری‌ها موظف هستند که کنترل جمعیت سگ‌های بلاصاحب را پیگیری کنند بیماری تب دنگی چیست؟ | آخرین وضعیت بیماری در مشهد و خراسان رضوی پیش بینی وضعیت آب‌وهوای مشهد و خراسان رضوی ( ۲۹ خردادماه ۱۴۰۳) تبلیغ محصول مکمل در فضای مجازی ممنوع است ثبت‌نام وام ۳۰ میلیون‌تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی از امروز آغاز شد + شرایط (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) پاسخگویی ۱۰۰ درصدی به نیاز شبکه درمان به خون و فراورده‌های خونی پاسخ به ابهامات «متناسب‌سازی حقوق» بازنشستگان | احکام جدید حقوق بازنشستگان چه زمانی صادر می‌شود؟ علائم افسردگی نامرئی (افسردگی پنهان) چیست تذکر دیوان محاسبات کشور به دستگاه‌ها درباره اجرای قانون هوای پاک وزیر کار: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری پرداخت می‌شود | پیگیر متناسب‌سازی برای بازنشستگان تامین اجتماعی نیز هستیم ساماندهی مدارس کانکسی کشور در مهر ۱۴۰۳ در تیراندازی خونین کانادا، ۲ ایرانی کشته شدند | قاتل خودکشی کرد اعمال‌قانون ۱۶۸۶ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۵۲ نفر در تصادفات مصدوم شدند (۲۹ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

اهدای ۵ هزار نفر پلاسما توسط بهبودیافتگان کرونا

  • کد خبر: ۳۹۱۴۷
  • ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲
اهدای ۵ هزار نفر پلاسما توسط بهبودیافتگان کرونا
تاکنون ۵ هزار و ۸۶ نفر از بهبود یافتگان کرونا به منظور کمک به درمان مبتلایان به کرونا پلاسما اهدا کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: تاکنون ۵ هزار و ۸۶ نفر از بهبود یافتگان کرونا به منظور کمک به درمان مبتلایان به کرونا پلاسما اهدا کرده‌اند.

 

بشیر حاجی بیگی افزود:از حدود ۳۰۰ هزار بهبود یافته از کووید ۱۹ در کشور تا کنون ۶ هزار و ۴۶۰ نفر (۲ درصد بهبود یافته ها) برای اهدای پلاسما مراجعه کرده اند که از این تعداد، ۵ هزار و ۸۶ نفر پلاسما اهدا کرده اند.  

 

وی ادامه داد: بهبود یافتگان از کووید ۱۹ می‌توانند با حضور در ۲۴ مرکز انتقال خون در کشور و ستاد مرکزی سازمان انتقال خون ایران اهدای پلاسما را داشته باشند.

 

حاجی بیگی با بیان اینکه اکنون پلاسمای بهبود یافتگان کرونا به عنوان یک درمان در دنیا مورد استفاده قرار می گیرد، افزود: با گذشت چند ماه از شیوع کرونا و با توجه به افزایش میزان شیوع ویروس در ماه‌های اخیر، تقاضا از سوی بیمارستان ها برای دریافت پلاسمای بهبود یافتگان افزایش یافته و باید تامین این تقاضا محقق شود.


این مقام مسئول گفت: بیماران مبتلا به کرونا نیازمند پلاسمای بهبود یافتگان هستند و از سویی دیگر با آغاز فصل پاییز و زمستان هم شاهد افزایش شیوع کرونا خواهیم بود و باید از اکنون به فکر تامین پلاسما برای این بیماران باشیم.

 

حاجی بیگی افزود: بنابراین از بهبود یافتگان پلاسما می خواهیم با توجه به اینکه با گذر زمان میزان پادتن تولیدی در خون آنها کاهش می یابد و دو ماهه ابتدای بعد از بهبودی بهترین زمان ممکن برای اهدای پلاسما است، برای اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون در کشور مراجعه کنند به یادی هموطنان بیمار بشتابند.

 

وی ادامه داد: بهترین زمان برای اهدای پلاسما بهبودیافتگان حداقل ۱۴ و ترجیحا ۲۸ روز بعد از بهبودی است تا در این فاصله زمانی مطمئن شویم که آنها دیگر ناقل نیستند و می توانند بدون هیچ دغدغه ای پلاسما اهدا کنند.

 

حاجی بیگی با بیان اینکه همه بهبود یافته ها شرایط اهدا را ندارند، گفت: سن اهدا باید بین ۱۸ تا ۶۰ سال باشد، این در حالی است که میانگین سن مبتلایان به ویروس کرونا بستری شده در بیمارستان ها ۴۵ تا ۵۰ سال است.

 

وی افزود:‌ بانوانی که سابقه زایمان دارند ممکن است که پلاسمای آنها برای استفاده بیماران مبتلا به کرونا عوارض داشته باشد، اما پلاسمای این بانوان برای تولید دارو می تواند مناسب باشد، اما برای مصرف مستقیم برای بیماران ممنوع است، از این رو این گروه از بانوان از اهدای پلاسما برای مصرف مستقیم در بیماران معاف هستند.


سخنگوی سازمان انتقال خون تاکید کرد: اما خانم هایی که سابقه بارداری ندارند یا مجرد هستند و همچنین آقایان بین سنین ۱۸ تا ۶۰ سال برای اهدای پلاسما در اولویت هستند.


حاجی بیگی تصریح کرد: برخی مبتلان به کرونا که بهبود یافته‌اند نیز دارای فشار خون، دیابت یا برخی علایم دیگر هستند که شرایط اهدای پلاسما را ندارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->